TPL_PWTTEMPLATE_SKIP_LINK_TITLE

Mozes Rosenberg & Anton Goudsmit @ TOBACCO Theater A'dam

Date
Sunday 22 May 2022 20:15 - 21:45
Location
TOBACCO Theater, Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam, Netherlands

Description

tickets available at : 
https://www.moonstruck.nl/agenda/moonstruck-jazz-nights-gypsy

https://www.sintimusic.nl/artists/mozes-rosenberg/

 Mozes Rosenberg & Anton Goudsmit Jazz, blues en balladsDeze twee Nederlandse topmusici zetten afzonderlijk al decennia verbluffend goede optredens neer over de hele wereld. De eigenzinnige gitarist Mozes Rosenberg is uitgegroeid tot een van de grote virtuozen in de Europese gypsy jazz traditie en de energieke Anton Goudsmit duikt overal op dankzij zijn creatieve en uitbundige aanpak. 
  Het voelt voor beide musici alsof ze altijd al samen hebben gespeeld. Hun samenspel loopt als een goed geoliede machine en wanneer de boel saai dreigt te worden weten ze altijd wel een verrassende wending te geven aan hun muziek. 
  Eigen werk, gypsy- en jazzstandards, de blues, prachtige ballades en zo’n beetje alle muziekstijlen die zij leuk vinden, smelten samen in de klanken uit de elektrische gitaar van Anton en de akoestische gitaar van Mozes. Dat niet een optreden hetzelfde zal zijn is voor deze twee improvisatoren een absolute ‘must’ en hun optredens zijn dan ook altijd doordrenkt met een verfrissende dosis speelplezier. 
  Anton en Mozes zijn allebei op hun eigen manier buitengewoon virtuoos en ze dagen elkaar dan ook graag uit maar verwacht geen oeverloos gepriegel en spierballenvertoon. Hun spel is frivool, gewaagd, afwisselend en blijft spannend tot de laatste noot.