Anton Goudsmit

Guitar Academy presents Anton Goudsmit @ Bullekerk Zaandam

Date
Sunday 17 May 2020 20:30 - 21:45
Location
Westzijderkerk 75 Westzijde 1506 ED Zaandam

Description

https://www.eventbrite.com/e/anton-goudsmit-tickets-91228209029

Anton Goudsmit gitaar 
Sean Fasciani basgitaar

"Allesbehalve saai"

De Amsterdamse gitarist Anton Goudsmit is een wervelwind van creativiteit , In staat om de luisteraar te fascineren met zijn sterke 'groove' en unieke muzikale persoonlijkheid.  Inventiviteit en puur speelplezier maken van Anton een veelgevraagd gitarist. Elk concert is een onvergetelijke happening voor 't publiek, zijn collega's en voor hemzelf..

In de Britse krant "the Guardian stond ooit;                                                                                                        "Anton Goudsmit is het soort van muzikant dat de mensen zich doet afvragen waar de brandtrap zit" ..

De veelzijdige bassist Sean Fasciani is bekend van de lyrische klanken van Esra Dalfidan en Franz von Chossy, het septet van gitarist Reinier Baas, het jazzorkest rond Hans Teeuwen, en van 'Krupa & the Genes' waar Fasciani en Goudsmit elkaar hebben leren kennen.           Kenmerkend aan deze aan het 'Berklee College of Music' opgeleide musicus is dat hij onnavolgbare grooves en listig uitgedachte composities met blijkbaar groot gemak uitvoert en daarbij nooit het avontuur schuwt..