Facebook Soundcloud Spotify Youtube

TPL_PWTTEMPLATE_SKIP_LINK_TITLE

Anton Goudsmit

Finale De Muziekwedstrijd

Date
Sunday 23 August 2020 13:00 - 15:30
Location
TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht, Netherlands

Description


CANCELED! PLZ VISIT https://demuziekwedstrijd.nl/ FOR MORE INFORMATION ..https://demuziekwedstrijd.nl/  

De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Je kunt een filmpje insturen van 6 januari t/m 29 februari 2020.


Tijdens de Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En elke maand kiezen we met elkaar het ‘filmpje van de maand’. Sowieso krijgt elke deelnemer van ons een diploma opgestuurd met tips van de professionele jury.


Natuurlijk sluiten we De Muziekwedstrijd feestelijk en muzikaal af. Op 29 maart organiseren we voor alle deelnemers de Muziekdag, in TivoliVredenburg. Ook als je geen prijs wint, is er van alles te beleven. Daar moet je dus bij zijn. Zet de datum dus vast in je agenda! 

 Alle filmpjes worden bekeken door professionele muzikanten! Er is een selectiejury en een hoofdjury. Dit zijn de eerste namen van de hoofdjury. Zij kiezen uiteindelijk de winnaars van De Muziekwedstrijd 2020.Yannick Hiwat


Kika Sprangers


Jan-Willem Rozenboom


Anton Goudsmit