Anton Goudsmit

Six String Session XL @ Oude LUXOR

Date
Monday 05 November 2018 20:00 - 21:00
Location
Oude Luxor Theater, Kruiskade 10, 3012 EH Rotterdam, Netherlands

Description

https://www.luxortheater.nl/voorstellingen/4510/Met_Harry_Sacksioni_SPIKE_Dave_von_Raven_e_a_/Six_String_Sessions_XL

Verhalen over gitaren, gitaristen en hun solo’s! Een avond vol ongekende pareltjes van de grootste gitaariconen in de wereld. Gespeeld door een topklasse begeleidingsband en gitaristen van formaat.

Wegens het succes van de Six String Sessions in Theater Walhalla, waar de top van de Nederlandse gitaarwereld te gast is geweest, was er maar één avond bier drinken voor nodig om te besluiten deze succesvolle reeks concerten eenmalig in een XL versie in het oude Luxor te brengen.


Tien topgitaristen geven de show van hun leven en mogen alles spelen wat ze willen om aan het eind van de avond ‘While My Guitar Gently Weeps’ gezamenlijk als een requiem te spelen voor alle gitaargoden. Six String Sessions onder leiding van Rotterdammer Joris Lutz was de afgelopen jaren te zien met gasten als Jan Akkerman, Danny Vera, Douwe Bob, Bertolf, Anton Goudsmit e.v.a.


Tijdens deze speciale XL versie zullen o.a. Harry Sacksioni, SPIKE (Di-Rect), Dave von Raven (De Kik) & Pablo van de Poel (DeWolff) aanwezig zijn. De overige namen worden binnenkort bekend gemaakt.


Museum RockArt zal aanwezig zijn met een expositie van de mooiste gitaren en muziekitems uit de schatkamer van de Nederlandse popmuziek