Anton Goudsmit

Montis Goudsmit & Directie @ Casibari Aruba

Date
Saturday 24 August 2019 21:00 - Sunday 25 August 2019 0:00
Location
Casibari Casibari 8-B, Paradera, Aruba

Description

http://casibaricafe.com
www.montisgoudsmitdirectie.com
Groovy muziek is een grote voorliefde die de heren Montis Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en kwam op sessies regelmatig de heren Goudsmit & Directie tegen. Een absolute killer combi zo bleek dus tijd om vaker het podium te bestijgen.

Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar grooved.

Frank Montis is geen onbekende in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Daarnaast was hij tot voor kort actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord. Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie. Jarenlang bestormde hij energiek en inventief (inter)nationale podia en jazzfestivals. In 2010 won Anton de VPRO / Boy Edgar prijs. Drummer Cyril Directie is vooral bekend vanwege zijn spel bij o.a. de Dulfers, Kane, Total Touch, The Postmen en vele andere succesvolle acts..